Tweede Paasdag helaas geen Eivrije Paaslunch vanwege de Corona-ontwikkelingen

We hadden een leuke kookworkshop gepland op Tweede Paasdag, maar helaas gaat deze niet door, vanwege de Corona-ontwikkelingen.

Natuurlijk blijft het idee voor een dergelijke workshop en/of lunch staan, dus op een later moment bieden we dit graag opnieuw aan. Wil je daarover op de hoogte worden gehouden, mail dat dan even aan chef@natasjassoepkeuken.nl

Wat we van plan waren is het volgende:

Pasen zonder eieren: kan dat dan? Jazeker kan dat!

Op Tweede Paasdag (13 april) ga ik samen met Cathy Verschoor http://keetmee.wordpress.com opnieuw de uitdaging aan: samen koken en eten, ditmaal een eivrije, veganistische Paaslunch

Bij de Oorsprong in Schalkhaar http://www.nieuweoorsprong.nl maken we tijdens een Workshop lekkere paasgerechten klaar, voor onszelf en voor andere gasten. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de veganistische keuken.

Kies uit:

  1. Veganistische Workshop en PaasLunch

Ervaar met ons, hoe je:

  • Lekkere diervrije paasgerechten maakt en serveert
  • Eieren en kaas kunt vervangen in diverse gerechten
  • Heerlijk kunt smullen van een veganistische PaasLunch
  • Tijd: 9.30 – 13.30 uur koken, 14.00 – 16.00 uur lunchen
  • Plaats: De Oorsprong, Spanjaardsdijk 68 Schalkhaar
  • Kosten: 39,50 p.p. (inclusief alle recepten, inclusief non-alcoholische dranken)
  1. Veganistische PaasLunch
  • Geniet van een feestelijke paaslunch met verrassende gerechten op een bijzondere locatie, met liefde bereid door de Workshopkoks.
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur, inloop vanaf 13.30 met mocktail
  • Plaats: De Oorsprong, Spanjaardsdijk 68 Schalkhaar
  • Kosten: 29,50 p.p. (inclusief alcoholvrije drankjes)

 

Meld je aan, of stel je vragen via chef@natasjassoepkeuken.nl



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *