13 april Workshop Bouillonpasta maken

Op 13 april 2019 kwamen vier enthousiaste hobbykoks naar Natasja’s Soepkeuken om verse bouillon en bouillonpasta te maken. Deze workshop bood ik aan, in samenwerking met Velt, vereniging voor ecologisch tuinieren, koken en leven.

We hebben deze ochtend de superverse groenten van Tuinderij Haverkampin combinatie met kruiden en natuurlijke smaakmakers van Ekoplaza verwerkt tot een smaakvolle verse bouillon.

We hebben samen gesmuld van deze bouillon in combinatie met heerlijke paddenstoeltjes en met sesamkrokantjes.

Ook hebben we gefermenteerde bouillonpasta gemaakt van verse groene tuinkruiden en natuurlijke smaakmakers. Deze pasta kregen de deelnemers mee naar huis, dus ook thuis kunnen ze nog een hele tijd genieten van zelfgemaakte bouillon. Om soep van te maken, maar ook om hun granen, pasta, aardappels in te koken of smaakvolle geroosterde groenten mee te maken bijvoorbeeld…

Genieten van paddenstoelenbouillonsoepje




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *