Vegakerst-inspiratiediner in Apeldoorn op 15 december

In samenwerking met VegaVrijdag hebben Cathy Verschoor  en Natasja een 4-gangen vegetarisch/veganistisch kerstmenu voorbereid. Dit hebben we samen met 12 enthousiaste hobbykoks klaar gemaakt voor in totaal 36 dinergasten.

In Milliesindischekeuken in Apeldoorn startte het werk om 12.00 uur. Eerst even lunch met een lekker Natasja-soepje en daarna hard aan de slag, want om 18.00 uur kwamen de dinergasten. Het klaarmaken van het diner was gelijk een workshop: hoe maak ik een vegetarisch, biologisch kerstdiner voor 36 mensen, van zoveel mogelijk lokaal geteelde groenten? Hoe bereid ik dit voor, wat is mijn planning op de dag zelf? Hoe maak ik de gerechten goed op smaak met pure kruiden en natuurlijke smaakmakers? Hoe dien ik de gerechten op?

Een impressie van de voorbereidingen, de workshop en het diner ziet u hieronder. Recepten volgen binnenkort.

Graag wil ik nog de volgende mensen bedanken voor de fijne samenwerking en de hulp bij dit project!

  • Cathy Verschoor (www.keetmee.wordpress.com)
  • Winnifred, Peter en Maaike (www.vegavrijdagrestaurants.nl)
  • Mildred (www.milliesindischekeuken.nl)
  • Elly, Harry, Hedwig, Janneke, Marth, Nienke, Robinia, Saskia, Shanti, Sippie en Winnifred, onze  geweldige kerstkoks
  • Anja en Madeleine voor de afwashulp
  • Willeke en Erwin voor de creatieve menukaarten, buffetkaartjes en aankleding.
  • Hessel, Sijmen, Maaike, Lisa en Hans voor de hulp vooraf.

                           

                

   

   

       

  

   

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *