Natasja’s keuken

Genieten van lekker eten, zelf lekkere dingen klaarmaken, is me met de ‘soeplepel’ ingegoten. Heel wat uren heb ik doorgebracht op het keukenkrukje om de kunst af te kijken van mijn moeder. En daarna natuurlijk zelf aan de slag….

Toen ik in Utrecht woonde, ging ik steeds meer biologisch en ook vegetarisch koken en eten. Ik werkte een tijdje bij een biologische winkel en genoot van de duurzaam geproduceerde, pure, smaakvolle producten die we daar verkochten.

Om me nog meer te bekwamen in vegetarisch koken ben ik in 2015 de opleiding “De Natuurkeuken” aan de Groene Kookacademie gaan volgen.

Vele ontdekkingen deed ik tijdens deze opleiding. Maar de grootste was dat je zelf een bouillon kunt maken van groenten, groenteresten en kruiden, die je helemaal zelf op smaak kunt maken. En er daarna heerlijke soepjes van kunt maken. En laat ik nou altijd al gek geweest zijn op soep (zo lekker verwarmend en kruidig….). En laat soep nou heel veelzijdig zijn en ook nog eens supergezond!

Inmiddels ben ik dus verslaafd geraakt aan mijn ‘eigengebrouwen’ bouillonnetjes en soepjes en met mij steeds meer mensen om mij heen. Ik zou graag nog meer mensen laten meegenieten van mijn kennis en ervaring. En daarom is er nu Natasja’s Soepkeuken.

Ik nodig je graag uit om in mijn Soepkeuken de kneepjes van het vak te leren.

Of ik kom bij jou en jouw collega’s, klanten, vrienden of vriendinnen soep maken.

Of we gaan samen koken in mijn of jouw keuken en Soepinspiratie opdoen.

In ieder geval: Graag tot soeps!