Nieuws

Natasja’s Kookworkshops bij B&B Zutphen

Het was in 2020 een beetje stil in Natasja’s Soepkeuken vanwege corona… Wel veel tijd om te helpen bij het realiseren van het nieuwe project van onze vrienden Maaike en Richard: hun B&B op de Barlheze 1 te Zutphen. Een mooie, moderne, gezellige B&B op een 

Workshop In de Soep-Bouillon-PLUS op 1 februari 2020

Op 1 februari jl. hadden we onze eerste, gezellige en succesvolle Workshop In de Soep-Bouillon-PLUS. We hebben heerlijke groentebouillon-pasta, verse bouillon en soep met bijgerechten gemaakt. Tijdens het bereiden vertelde Adrie Roetert van “Take Off Gezond Leven”  over de gezondheids-effecten van zelfgemaakte bouillon en soep. En over 

Thaise en Italiaanse kookworkshops voor personeelsleden

In de Thaise soep met Het Buitenhuis, december 2019

Om het jaar mooi en gezellig af te sluiten, kwamen Frank en Korine van Het Buitenhuis met hun personeel naar Natasja’s Soepkeuken. Eerst hielden ze een korte vergadering, onder het genot van koffie/thee met Thaise cake.

Daarna gingen we aan de slag om een heerlijke Thaise maaltijd te maken. De wens was geheel veganistisch en dat is in de Thaise keuken niet zo moeilijk: met verse groenten en kruiden en met kokosmelk kan je allerlei heerlijks bereiden! De lunch van twee verschillende soepen met garnituur en Thaise springrolls smaakte dan ook super. 

In de Italiaanse soep met Dimence, februari 2019 bij de Oorsprong

De derde workshop alweer voor medewerkers van Personeelsvereniging Dimence. Leuk dat er 4 ‘oude bekenden’ waren, die de Thaise workshop al gevolgd hadden. Dit keer hebben we de Oorsprong omgetoverd tot Italiaanse keuken. Gezellig samen gekookt en daarna aan tafel voor een complete Italiaanse 4-gangen maaltijd: antipasti  (cashewnoten-artisjok spread en polentafrites), daarna een romig knolselderijsoepje, gevolgd door een heerlijke pasta met ‘Minestrone alla Natasja’ en een frisse Siciliaanse salade. En ook nog een romig citroenkwarktoetje met cake met limoncello. Gesmuld weer met zijn allen!

 

  

  

  

 

 

In de Thaise Soep 23 januari 2019 in Natasja’s Soepkeuken

Op 23 januari werd er in de Soepkeuken gekookt door drie dames van de Personeelsvereniging Dimence, samen met hun dochters. Heerlijke Thaise Soepen (Pompoensoep met een Thaise twist en Kokosroomsoep), een Thaise salade van groene papaja en Thaise kokoslimoencake met mango voor toe, waren het resultaat. Smullen!